keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Astetta turhempi postaus

Läiskän kanssa edetään edelleenkin samaa rataa. Maastoilua, maastoilua. Minä niin odotan  sitä päivää, kun päästään ratsastamaan kentällä. Ei se varmaan ihmekään ole, jos sinne kaipailee, kun viimeksi olen käynyt siellä kävelemässä 15. tammikuuta ja kunnon treenin ratsastanut 15. Marraskuuta. Huhhuh, onko siitä oikeasti jo noin kauan. Toisaalta jännittää, että ollaan unohdettu kaikki ja peruutettu siihen pisteeseen mistä lähdettiinkin. Mielessä kummitelleet ajatukset siitä, kuinka romahdan, kun huomaan, että kahden vuoden työ on lipunut sormien välistä. Eihän sellaista nyt voi oikeasti tapahtua?

Halu treenamiseenkin on nyt kova. Tekisi mieli päästä ratsastamaan kunnon koulutreenit ja myös valmennukset houkuttelisivat. Voisinhan minä varata ratsastuskoululta tunnin, mutta, kun se ei ole mitä haluan. Haluaisin päästä harjoittelemaan nimenomaan Läiskän kanssa, sillä sekin tarvitsisi sitä. Läiskälle tekisi hyvää päästä käyttämään taas pitkästä aikaa aivojaan ihan kunnolla.
 


vajaa kaksi vuotta sitten 

4 kommenttia:

  1. Onko teidän kenttä huonossa kunnossa, vai miksette pääse reenailemaan? :/

    VastaaPoista
  2. Oho, unohdinkin kokonaan mainita mistä tämä kaikki johtuu, mutta tosiaankin kenttä on huonossa kunnossa. Lumikerroksen alta löytyy kunnon luistinrata, jota ei kengättömän hevosen kanssa tee mieli mennä kokeilemaan:/

    VastaaPoista
  3. Löysin blogisi sattumalta, ja en itsekkään oikein tiedä että mitäkautta. Selailin hetkenaikaa, ja luin pätkiä sieltä täältä todeten, että teidän menoa on varmasti kiva jäädä seuraamaan. Kirjoitat kivalla tyylillä, selkeästi ja ytimekkäästi. Lisäksi blogin ulkoasu on juuri sopivan rauhallinen, se ei hyppää silmille mikä on omasta mielestäni vain ihanaa! Jatka samaan malliin, uusia kuulumisia ja odotellen ja silläaikaa teihin tutustuen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos aivan ihanasta komentista, tämä piristi päivää hurjasti! :)
      Kuulumisia koitan päivitellä mahdollisimman nopeasti, mutta nyt on ollut päivät ihan täynnä kaikenlaista tekemistä, että blogi on jäänyt sen takia taka-alelle. :/

      Poista