maanantai 30. kesäkuuta 2014

Saamaton bloggaaja ilmoittautuu

Niinhän mä lupasin, että  blogi heräis taas eloon, mutta tässä sitä ollaan  yhtä saamattona kuin aiemminkin. Kyllä mulla on ollut kokoajan tarkotus kirjotella, mutta jotenkin motivaatio blogia kohtaan on ollut ihan nollissa, tai oikeastaan kirjoitusta kohtaan. Ja mitä pitemmälle sitten mentiin niin kynnys kirjoittamiseen vaan kasvoi, kun yllättäen asiaa olikin kertynyt jo ihan hurjasti. Mutta sitä mä vaan tässä, että yritetään nyt herätellä tätä blogia paremmalla menestyksellä!

Tässä välissä on kerennyt tapahtua vaikka mitä. Ollaan koettu Läiskän kanssa ihan huippu hetkiä ja niitä ei niin hyviä hetkiä.  Ruunan ratsutuksetkin on taas startattu käyntiin ja taas huomaa miten paljon tuo heppa onkaan mennyt viime kesästäkin eteenpäin, huippua! Nyt lisäilen tähän vain viime aikaisia otoksia ja seuraavan kerran, kun saan materiaalia lupaan tulla kirjoittelemaan teille kunnollisen treenipostauksen!



 



 

 

7 kommenttia:

  1. Vau miten hieno tuo vika kuva on! Tee uusi banneri, vinkvink! :)

    VastaaPoista
  2. Ai Katri käy teilläkin xD

    VastaaPoista
  3. Milloin aijot kirjoittaa? Olisi mukava kuulla miten teillä menee...
    Onko sinulla Instagramia? Mikä on nimesi siellä? Laitatko sinne paljon kuvia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoitteluni siitä, että tämä blogi "kuoli" ilman mitään ilmoitusta. Aluksihan tämän piti olla vain viikon tai kahden pituinen tauko, mutta loppujen lopuksi se vain venyi. Aloin huomaamaan miten paljon helpompaa minulla oli ilman paineita postauksista tai muusta blogiin liittyvästä ja ennen kaikkea aikaa.

      Minulla ja Läiskällä menee kuitenkin hyvin, tai oikeastaan paremmin kuin koskaan. Käytiin tuossa kesän lopussa eräällä kurssilla, joka auttoi meitä ison askeleen eteenpäin. Jos, joku haluaa kuulla lisää meidän kuulumisia tai ihan mitä vaan meihin liittyvään niin voi laittaa viestiä minulle sähköpostiin (jenna.ponit@windowslive.com).

      Blogin kohtalosta en uskalla sanoa mitään, ehkä se pysyy tällaisenä aina, tai sitten tulen tänne vielä kirjoittelemaan. Pakko sanoa, että pieni polte olisi päästä bloggaamaan.. mutta aika näyttää. Hyvää talvea kaikille!

      Poista
  4. Missä sä oikeen oot?????

    VastaaPoista