keskiviikko 31. lokakuuta 2012

lunta!♥

 Tänään liikutin Läiskän pitkästä aikaa, arkena. Tätä voi suoranaisesti sanoa ihmeeksi, että koulun ja kaiken muun ohella voin edes kuvitella ratsastavani. Yleensä kerkeää pimeä yllättää totaallisesti ja kenttä on huonossa kunnossa, on kokeita tai on muuten vain niin paljon läksyjä.

 Kiiruhdin koulusta kotiin ja hyvä, että edes sisälle kerkesin astua, kun jo kimposin tallille juoksu jalkaa. Pelkäsin jo pimeän yllättävän kun etsiskelin Läpyä ja hevosia tarhasta. Ne runtit kun olivat menneet minua piiloon pusikkoon.
 Laitoin Läiskän kaikessa rauhassa ja harjoiteltiin pojan kanssa, että satulaa kiriessä, ei tarvitse pyöriä. Loppua kohti kyllä pysyikin paljon paremmin  paikallaan ja huomasi pienen harjoituksen tuottaneen tulosta.
 Kuolainten laitto, ei harmikseni sujunutkaan niin hyvin kuin toivoin. Ensin piti lämmittää kuolaimia puoli ikuisuutta, että Läiskä edes ottaisi sen suuhun ja sitten toinen ikuisuus meni kuolaimia hevoselle suuhun laittaessa. Taitaa minulla olla vähän väärä taktiikka tuohon kuolainten   laittoon kun ei se muille siinä tilanteessa temppuile.



 Heti kun hyppäsin selkään, tunsin kuinka hermostunut Läiskä oli. Se pelkäsi kentän päälle kasaantunutta lumikerrosta ja kentänvalot olivat myös aika hurjia.Hain Läiskän huomion pelottavista asioista, tekemällä pysähtymisiä. Lälly unohtikin nopeasti kaiken pelottavan ja alkoi keskittyä. Se oli erittäin, eteenpäin pyrkivä ja miellyttämisen haluinen. Kertailimme samoja harjoituksia joita oltiin valmennuksessa menty, nyt vain ilman törppöjä. Lopuksi vielä pitkin ohjin loppukäynnit ja tämä onnistunut ratsastusreissu oli tässä. Jäi kyllä kunnon himo ratsastaa, viimeistään perjantaina taas Läiskän kanssa maastoilemaan, sitten on kylläkin myös Taru mukana! :)


 
Banneri on väliaikainen, mutta jos jollakin on kiinnostusta tehdä minulle banneri, niin kommaa!:)

♥:llä Jenna

2 kommenttia:

  1. Lähetäs mulle ne pari laitsa kuwaa niin saan sen bannerin tehtyä valmiiks, kiitos((;♥

    VastaaPoista
  2. Tattihj x: juu kun kerkeen!:)♥

    VastaaPoista