sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Heidi vierailulla!

Mistä sitä aloittaisi, juttua olisi romaaniksi asti.. :D

  Läiskän entinen omistaja (Heidi)  siis kävi meillä ja toi minulle mukanaan muistitikun. Tuota tikkua olikin odotettu pitkään, sillä siellä oli kuvia Läiskästä sen entisellä omistajalta ja siitä kun heidi on poikaa "kuntouttanut". Hevonen on ollut laiha ja lihaksiton. Ei tietenkään mikään laihin tapaus, mutta laiha kumminkin ja missä ova pojan lihakset? Eihän niitä edes ole.
 Nyt sitä tajuaa kuinka iso työ on Läiskän kanssa tehty. Sitä työtä ei ainoastaan minä ja äitini olla tehty  vaan myös Heidi.  Ennen se oli vain heiveröinen varsa ja nyt se edes vähän muistuttaa ratsua. Nämä kuvat oli tietynläinen pysäkki ja tajusi työn tuottaneen oikeasti tulosta. Tästä nyt vain jatketaan kohti uusia haasteita!

Läiskä ennen kuin Heidi sen "pelasti", tässä tilanteessa se oli saanut edes vähän ruokaa.


muutamia päiviä ennen kuin tuli meille

nyt!
 Tänään sitten ratsasti Läiskän ja Heidi oli katsomassa, alussa jännitti hiukan, sillä olihan tämä kuitenkin epätoden tuntuinen tilanne. Läiskän selkään siirtyessä jännitys kuitenkin kaikkoni (onneksi) ja oloni oli kuin muinakin ratsastuspäivinä.
 Kun Läiskä astui ensimmäisen askeleen kentälle, se sinkosi suoraan pukkilaukkaan. Läiskähän näyttää parhaat puolensa aina vieraille (eihän Heidi kylläkään vieras ole).
 Siinä sitten muut asettuivat kentän laidalle istumaa, kun minä tein toisessa päädyssä ympyrää ja erinlaisia kuvioita. Poika kyllä rauhoittui mukavan nopeasti ja alkoi keskittyä minuun. Ravissa Pääly oikein pyrki vauhtiin, joka on todellakin ihmeellistä ja laukasta se innostui kahta kauheammin, korskui vain mennessään. Oli kyllä ihanaa, kun Heidi oli täällä ja näki Läiskän. En oikein vielkäkään voi käsittää, että Heidi on nyt nähnyt Läiskän täällä. Huippu viikonloppu en voi muuta sanoa ja nyt vain odottamaan, etttä Heidi  tulee uudestaan kyläilemään!♥
 


Saatan kirjoittaa erillisen postauksen perjantain ratsastuksesta, mutta jos sitä en tee ja joku haluaa siitä lukea niin; Tästä
 
♥:llä Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti