lauantai 24. marraskuuta 2012

Kun aina kaikki onnistuisikin näin hyvin..

Onnistumisen iloa taas vaihteeksi luvassa. Läiskä oli nimittäin taas kunnon enkeli poika.

 Tuntuu tyhmältä, että jotkut hevoset sekoavat täysin yhdestä vapaa päivästä, kun tuo minun Läiskä vaan paranee viikon ratsastustauosta. Tauko ei kuitenkaan ollut suunniteltu, mutta minkäs sille voi kun ei ole aikaa ratsastaa. Oli, kuitenkin mukava huomata, kuinka Läiskä oli miellyttävä ratsastaa, sillä luulin sen painelevan pukkikiitolaukkaa ympäri kenttää.

 Ratsastin Läiskällä kaiken maailman kiekuroita, odottaen, että kohta olisi vuorossa pukkisarja. Olin kuitenkin väärässä, sillä muutamaa pientä pukkia ja paria pientä ryöstöä laskematta poika oli aivan loistava ratsastaa, se oli herkkä ja kerrankin sen laukka tuntui pyörivältä ja hyvältä istua. Ravi oli mukavan lennokasta ja eteenpäinpyrkivää, eikä sellaista "jullaan nyt paikallani".Pysähtymisetkin onnistuivat yllättävän hyvin, vaikkakaan ne eivät ole Läiskän vahvuus. Sain kyllä olla enemmän kuin ylpeä Lällystä.


 Kun olin itse ratsastanut, otin varusteet pois ja Taru alkoi ratsastaa. Melli selvästikkin halusi kokeilla Tarua  ja jo varusteiden laitossa tamma näytti hampaita ja yritti tilsata Tarun varpaat.  Kentällä Taru kiipesi tamma selkään ja ratsasteli vaikka mitä ihme kuvioita ja minä sain toimia kameratyttönä. Melli testaili Tarua, kampeilemalla vaikka minne suuntaan niin, että Taru sai kokoajan ratsastaa silmät auki.  Kun Taru lopuksi oli Mellille oikein topakka ja määrätietoinen,  tamma tyytyi kohtaloonsa ja meni nätisti. Ratsastin itse vielä kentällä hetken.

Ltaan kooste videon ratsastuksesta varmaan huomenna tai maanantaina.

Tänään mentiin maastoon ilman satulaa  maastoon, niin, että Vicky oli irit, Taru meni Mellillä ja minä menin Lällyllä. Maastolenkki oli perus rauhallinen sellainen köpöttely lenkki, paria ravipärtkää lukuun ottamatta.
 Rauhallisen maastolenkin jälkeen oli vuorossa hevosten irothypyttämistä ja katottiin Tarun kanssa silmät suurina kuinka Läiskänkin hyppytyyli on parantunut!:)


Huomenna valmennus pitkästä aikaa, en malta odotttaa!

♥:llä Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti