sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Istuntavalmennus

 Eilen oli ensimmäinen, kunnon istuntavalmennus, jota piti ihan oikea istun taa kouluttautunut valmentaja.

  Aamulla vähän yli kymmenen suunta kohti tallia ja hevosia laittamaan. Ripeät harjaukset ja satulat, sekä muut varusteet päälle ja ratsaille. Kiireellisissä kuvioissa siis eilen laitettiin hevoset. Pellolla verkattiin alku käynnit, jonka jälkeen valmentajan auto jo kurvasikin kentän viereen.



 Valmennus alkoi sillä, että valmentaja käänsi meidät oikeaa asentoon, asento tuntui aivan luonnottamalle ja kyselinkin melkein kokoaja, että istunhan nyt vamasti oikein, valmentaja kuitenkin vain nyökytteli vastaukseksi.
 Alku tottumisen jälkeen alkoi kaikki luonnistua jo paljon paremmin ja päästiin ravitehtäviin. Ravitehtävät olivat pelkää suoraan menemistä ja volttejen tekoa, mutta ette osaakkaan kuvitella kuinka vaikeaa se oli. Kun piti keskittyä, selkään, jalkoihin, ohjaamiseen ja keventämiseen yhtäaikaa.
 Lopuksi mentiin harjoitusravia, keski ympyrällä ja sain yllätyksekseni huomata, että Läiskä jaksoi kantaa kaulaansakkin jopa 2kierrosta kun istuin oikein. Pojan askeleetkin olivat paljon, lennokkaammat kuin yleensä ja se reagoi istuntaani paljon paremmin. Nyt vain pitää muistaa istua oikein niin katsotaan, alkaako minulla ja Läiskällä menemään hitusen paremmin!
 
4.11.2012
 
Pahoittelen lyhyttä ja tylsää postausta, mutta kun on isänpäivä, niin en kerkeä paljon pitempää postausta raapustamaan. Tämäkin on aivan kiireessä hutaistu, kun halusin teille tämän  tänään kirjoittaa!

Huomatkaa kysely!

♥:llä Jenna

2 kommenttia:

  1. Sinulle olisi haaste blogissani! :) http://briimadonna.blogspot.fi

    VastaaPoista