maanantai 26. marraskuuta 2012

Valmennusta vaihteeksi!

 Tänään se "taas" oli, odottamani valmennus. Kolmen viikon tauon jälkeen joutui taas tekemään töitä, ammattilaisen silmän alla.

 Valmennus alkoi perus uran ratsastamisella, täytyi tehdä terävät kulmat ja muuten hevosen tuli kulkea aivan suoraan. Heti alkukäynneissä sain yllättyä, kuinka reipas ja innokas poika oli. Ei minun tarvinnut  paukuttaa jaloilla vauhtia, vaan pieni hipaisu riitti tuomaan tempoa lisää. Samat terävät kulmat ja suorat linjat tuli tehdä myös ravissa.

6.10.2012
  Kun ravitehtävä onnistui hyvin, tuli aika harjoitella väistöjä. Läiskähän ei osaa väistättää ollenkaan, tai no  ei osannut. Harjoiteltiin väistöjä kentän toisessa päässä ja meidän tuli aina väistättää keskeltä kentän toiselle sivulle. alussa Läiskä oli pihalla kuin lumiukko, mutta kun harjoiteltiin moneen, moneen kertaan niin alkoi  poika tajuta väistöjen jujun.
 Viimeisenä tehtävänä oli laukannostot. Koko kenttää ravattiin ympäri ja nostettiin laukka-> laukkaa hetki-> pysähdys-> uusi nosto. Laukannostothan eivät ole Läiskällä vaikeita, mutta oikeaan kierrokseen poika nostaa melkein kokoajan vastalaukan. Niinhän se laukkaili jo vastalaukkaa perjantainakin, mutta luulin sen vain olevan jotain viikon liikutustaukoon liittyvää.

Tähän loppuu vielä lisään nopeasti tehdyn koostevideon perjantailta;



♥:llä Jenna

2 kommenttia:

  1. Aika kivan olonen blogi, jään seurailee (: kurkkaa ihmeessä myös mun blogi > http://maalaistytto.blogspot.com :)

    VastaaPoista