maanantai 19. marraskuuta 2012

Onnistumisia & epäonnistumisia

Perjantaina Emmi, tuli pitkästä aikaa meille ratsastamaan Mellillä, sillä tarvitsin ratsastuskaveria, kun Tarukaan ei päässyt mutkien takia ratsastamaan.

 Tallille mentiin koulun jälkeen ja laitettiin hepat kuntoon. Suunniteltiin, että mennään ensin pellolla ja jos pimeä yllättää niin ratsastetaan lopuksi kentällä. Niin hän me teimmekin; Pellolle ensin ja ratsasteltiin siinä alkukäynnit ja kun meidän piti taas nostaa se kuuluisa ravi, niin arvatkaapa vain onnistuiko se? Onnistumisesta sai vain haaveilla, sillä taas kiidettiin laukassa pellon toista päätä kohti. 
 Läiskä tuntui tosi tosi hyvälle ratsastaa, sillä pojan pukitkin olivat rauhoittuneet paljon edellisestä kerrasta.  Pimeä yllätti meidät nopeasti ja jouduttiin siirtymään kentälle, jossa Emmi taivutteli ja ratsasteli Mellillä. Minä kun vain annoin Läiskän kävellä pitkin ohjin ja kokeilin yhtä peruutustyyliä, jonka avulla sainkin otettua Läiskän kanssa jopa yhden peruutus askeleen!
kuva kesäkuulta 2012
 Emmikin sai kokeilla Läiskää ensimmäistä kertaa, ei hän kyllä Läiskästä saanut melkein mitään irti, kun poika arasti Emmiä ja tahmi liikkeissään. Emmikin totesi, ettei edes osaisi ratsastaa hevosellaan jos se olisi yhtä tahmea kuin Ääpy. Läiskä kuitenkin näytti komealle, kaikesta tahmimisesta huolimatta. Loppulaukat Emmi vielä laukkasi Lällyllä pellolla ja minä menin Mellillä, jonka jälkeen loppukäynnit ja hevosille pukemaan loimia.
-------
  Lauantaina sitten Julle ja Emmi ratsastivat, Iitulla ja Pojulla tänne.

Ensimmäistä kertaa Pojukin pääsi tarkastelemaan meidän tallin ympäristöä ja yllättävän tyynesti poika kuintenkin alkoi alku hörpötyksien jälkeen rauhoittumaan, ratsastushan siis onnistui oikein täydellisesti molemmilta kopukoilta.. Kyllä minä tykkään enemmän siitä minun omasta pikkuisesta laiskasta Läiskästä!;) (huomatkaa sarkasmi!)







 
  Joo, kuvista saattaa saada vähän väärän kuvan kuinka ratsastaminen oikeasti sujui. Hepat olivat siis alussa aivan täynnä intoa ja energiaa, joten taisi perse heittää aika keveästi yläilmoja kohti. Onneksi kopukat rauhoittuivat vähän ja meni ratsastus hetkittäin erittäin hyvinkin tai no se meni lopusta lähes kokoajan hyvin. Eivät hepat kuitenkaan näyttäneet parastaan, vaan piti selvästikkin vähän edes esittää vieraille. Hypyt ainakin onnistuivat tosi hyvin ja pakko kyllä vielä kerran kehua molempien tyttöjen tasapainoja, jos itsekkin sellaisen omistaisi olisi kaikki paljon helpompaa!




♥:llä Jenna

2 kommenttia:

  1. kiva blogi:)- mä tykkään! käys liittyy lukijaks mun blogii(linkki sivun alareunas) mul ei oo viel yhtää lukijaa mut toivon et niitki tulis :)

    kamutonkaikkikaikes.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Käyn kurkkaamassa blogisi. :)

    VastaaPoista