tiistai 19. marraskuuta 2013

Kurkistus talliin

Kertokaa minulle edes yksi hyvä puoli tästä  pimeydestä. Minusta se on mahdoton tehtävä. Olen yrittänyt pohtia niitä hyviä puolia, mutta ainut joka tulee mieleen on tämä jäätävä väsymys (eihän sekään ole hyväpuoli). Aamulla, kun heräät väsyttää jo valmiiksi, koulussa olet nukahtaa pulpetille, kotiin päästyäsi haluaisit kömpiä sänkyyn, mutta tehtävää on liikaa ja lopulta, kun illalla harhailet nukkumaan oletkin jo niin väsynyt ettei uni tahdokkaan enää tulla. Aivan  ihanaa!

En minä tänne mitään valitusvirttä ollut kuitenkaan tulossa kirjoittamaan. Minulla on teille  aivan älyttömän huikeita uutisia! Joku vanhempi lukija saatta muistaa, kun mainitsin valmistuvasta tallista ja laittelin kuvia lähes valmiista satulahuoneesta. Tämä edellä mainittu talliprojekti alkaa olemaan loppusuoralla. Pihatto, heinäparvi, satulahuone, varustehuone ja karsinat ovat vain loppusilausta vailla valmiita. Tänä talvena me emme tule pallelluttamaan sormiamme ulkona, kun pakkaset tulevat vaan nautimme tallin lämmössä. Tuskin kukaan aina talliin tottunut osaakaan edes arvostaa sitä niin paljoa kuin he jotka ovat joskus paleltuneet, kun sitä lämpöistä tallia ei ole ollut. Tässä teille kuitenkin vähän vinkkiä miltä sisällä näyttääkään, joskus kunhan talli on lopullisesti valmis saatte tänne siitä ihan kunnon kuva- ja videopostaukset.



Toinen ilon aihe on satula. Nyt meidän satulatelinettä koristaa musta Albion. Jep, valmentajan kanssa todettiin satula sopivaksi. Onneksi tuo kyseinen satula oli juurikin se Läiskälle oikea, sillä kerkesin itsekkin ihastua siihen niin kovasti, että haikeaa olisi ollut luopua. Satula on  niin täydellinen istua ettei toista ole. Kaiken kukkuraksi nyt on vieläpä satula jonka kanssa voi hypätäkkin ilman, että koulutoppaukset ovat vääntämässä väärään asentoon. Aivan mahtavaa!  Uuden satulan lisäksi meiltä löytyy nyt Wintec Cair satulavyö. Innolla odotan, että pääsen sitä kokeilemaan  käytössä, kun olen siitä niin paljon hyvää lukenut. Jos jollakin teistä on kokemuksia kyseisestä vyöstä niin kertokaahan mielipiteenne!:)


  

4 kommenttia:

  1. Onks teillä ennen ollu pihatto vai miten? Tosi hieno talli, satula ja vyö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pihatto hevosina ovat olleet ja tulevat jatkossakin olemaan. Karsinassa ovat vain sen aikaa, kun kuivatetaan tai jostain muusta syystä (paljon pakkasta/sairastapaus). Kiitos itsekkin tykkään!:)

      Poista
  2. Kivan näköistä :) Voi kuinka sitä lämmintä tallia kaipaakaan talvisin! Olisipa meilläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, kesäisin ei oikein edes tajua mihinkä sitä tallia tarvitsisi, mutta talvi pakkasten tullessa alkaa taas kyllä muistamaan..:D

      Poista