sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Huvittava hevonen

Mä voin todeta näin alkuun, että lauantai oli aivan  älyttömän hauska päivä! Ehkä sitä ei heti uskoisi, kun katsoo tuota lisäämääni pukki kuvaa, mutta oikeasti minulla oli kivaa.


Läiskä oli alkuun tosi laiska ja arvatkaapa vain mitkä kohtaukset se vetäsi siitä, kun näytin sille vähän keppiä ja pyysin lisää vauhtia. Oli semmoinen asenne näköjään herralla, ettei häntä saisi tänään komennella. Pukkeja, kuopimista ja ihme hyppyjä sieltä tuli. Meinasi alkaa naurattamaan moinen pelleily, mutta yritin kuitenkin pitää pokkani ja keskittyä komentamiseen. Tosiaankin yritin. Niimpä poika pääsi vähän pelleilyn makuun ja aloin jo pohtimaan ettei vain olisi kipeänä.

 Hevonen ei tuntunut yhtään arkovan, mutta varmistin asian vielä Tarun kuvaamilta videoilta. Kaikki oli ok. Päätin ottaa kaiken varalta vähän varovammin. Nopeasti ruuna kuitenkin paljasti, että tässä oli kyse vain pelkästä pelleilystä, kun veti kunnon pukkirodeot ja alkoi pärskimään, sekä laukkailemaan omatoimisesti. Kirin ohjat ja laitoin ruunan töihin. Mentiin semmoiset reilut kymmen minuuttia tehokasta työskentelyä, jonka jälkeen lopeteltiin ratsastus. Kaikesta huolimatta, jotenkin ratsastuksesta jäi hyvä fiilis, koska viimeiset kymmenen minuuttia Läiskä oli ihan tosi kiva! Muutenkin hevonen oli kokoajan hauska, kun osasi vain ottaa huumorilla!


Päivästä tulossa videopostaus, kun vain saan sen editoitua loppuun ja ladattua tubeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti