keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Viikonloppu Tampereella

Lähdettiin perjantaina matkaamaan kohti Tamperette, sillä luvassa  oli tapahtuma täytteinen viikonloppu serkkuni, sekä äitini kanssa. 

Itse perjantaina vain matkustettiin, shoppailtiin ja illalla löhöiltiin serkkuni luona. Oli aivan ihanaa syödä hyvää ruokaa ja viettää aikaa yhdessä! Lauantaina herätys oli vähän yli kahdeksan ja valmistauduttiin lähtemään Tampereen hevosmessuille. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun messuille pääsin ja olin aivan innoissani tulevasta.

Messut oli kokonaisuudessaan tosi kivat. Kierreltiin alkuun kojut läpi, kun aamulla ei ollut mitään kauheaa ryysistä ja sen jäljeen asetuttiin katsomoon. Mitään super hyviä tarjouksia ei ollut, mutta silti tavaraa tarttui mukaan. Loppupäivä sitten kuluikin vuoroin katsomossa ja  vuoroin kiertelemässä ympäri aluetta. Seitsemän jälkeen poistuttiin messuilta ja suunnattiin viettämään rentoa iltaa. Sunnuntai kuluiluikin sitten matkustellessa kotia päin ja matkalla poikettiin katsomassa erästä serkkuni tutun hevosta. Oli aivan mahtava viikonloppu, mutta vielä mahtavampaa oli päästä taas kotia Läiskän luo. Ikävä oli jo valtava!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti