tiistai 15. lokakuuta 2013

Kasa löytöjä

"Sitten, kun tulet  kotiin et saa mennä tallille ilman minua!" kuuluu käsky puhelimen toisesta päästä. Ihmettelen ääneen miksi, jonka jälkeen saan vain lyhyen vastauksen: "Sitten näät, sinä joko itket tai naurat." Kiireellä täytyi lähteä kotia ihan vain siltä varalta, jos Läiskälle olisi satunnut jotain ja alkoihan kellokin jo lähestyä myöhää.

Kotona harpoin sisälle niin nopeasti, kun vain pääsin ja huusin ovenraosta olevani kotona. Pian kaksi henkilö marssivat ulkovaatteet päällä vastaan ja  toisen kasvoilla oli niin iloinen virne, että tajusin tilanteen olevan positiivinen. Kysyin, että onko tallilla jotain kamalaa. Hän vastaa nenä rytyssä ja silmät sirrillään on. Tosi vakuuttavaa!


Ylempi kuva kertookin osan. Satulahuoneen lattialla oli kolme huopaa. Ryntäsin heti niiden kimppuun ja ihastuin jokaiseen. Juuri minun ja Läiskän värisiä! Myöhemmin löytyi myös lisää äidin ostoksia. Hän oli oikein ovelasti piilotellut niitä ympäri satulahuonetta ja paljasteli jokaisen yksi kerrallaan. Illan kruunasi sini-beige raidallinen eskadronin paksu huopa. Oijoij kuinka kauan olenkaan sitä kuolannut! Läiskälle sovitukseen tullut satulakin oli saapunut perille ja sen väri on kyllä niin bueno. Semmoinen ihanan tumman suklaanruskea!♥ Mainittakoon tähän loppuun vielä, että tosiaankin nämä kuvissa esiintyvät huovat on ostettu käytettyinä. Niin hyvää huolta niistä on kuitenkin pidetty, ettei suurimmasta osasta uskoisi niiden olleen edes koskaan käytössä.




Kiitos äiti!♥

6 kommenttia:

  1. Eii, voit lahjottaa pari noista huovista mulle..?:"D
    Tyylikäs satula, ihana väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha!:D
      Mäkin tykkään tuon satulan ulkonäöstä ja väristä ihan hurjasti!

      Poista
  2. Eikä, en olis saanu lukee tätä! :D Niin superihania nuo huovat, ja eipä satulassakaan mitään vikaa, päinvastoin!! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kieltämättä aika ihania nuo huovat ja satula myöskin!:D

      Poista