keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Keväästä nauttivia hevosia ja paljon kuvia!

Jee! Vihdoin kenttä alkaa näyttämään vihreää valoa, joten kohta päästään taas treenaamaan. Nyt jo yli puolet  kentästä on käyttökunnossa, mutta en ole viitsinyt näiden sateiden takia lähteä koittamaan. Tänä kesänä se saa kuivua ihan kunnolla ennen kuin menen sinne söhläämään.

 Sen lisäksi, että kenttä on kuivunut ovat myös lumet hävinneet pois ja nyt pelloilla alkaa pilkistelemään pieniä ruohotuppoja. Tästä ilmiöstä ovat ainakin meidän hevoset aivan innoissaan, mikä nyt olisi  kivempaa kun syödä maha täytee tuoretta ruohoa. Oi namss ne niiden heinämahat..♥

Heti lumien lähtiessä pääsivät hevoset talven tauon jälkeen muistelemaan millaista on olla rantapellolla ja tämäpä tuntui muistuvan nopeasti. Ensin juostiin täysiä syömään, sitten pidettiin piehtaroimis ja nukkumis sessiot. Seuraavaksi mutusteltiin kitaan vähän lisää ruohoa ja viimeiseksi vedettiin kunnon pukkihyppyrodea show:





 
 

 
 
Maanantainakin hipsin kameran kera laitumelle ja veljeni lähti mukaan vain katsomaan, mutta yllättäen hän löytyikin kameran edestä:
 
 

6 kommenttia: