lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kukatkin nousee mullasta

Alku aina kivinen, mutta loppu monin kerroin kauniimpi. Niinhän se menee ja tuo sanonta pätee monen asian kanssa. Hyvänä esimerkkinä toimii eilinen päivä: Alussa tuntui menevän kaikki mönkään ja siinä, että  saatiin Läiskä kentälle, sekä tammat viereiseen tarhaan meni reippaasti yli tunti. Itse ratsastus tuntui kuitenkin kuin olisi tanssinut ruusuilla.

Alkuun annoin Läiskän vain  lönytystää  pitkin ohjin kenttää ympäri, jonka jälkeen aloin pikku hiljaa kerimään ohjia. Läiskä alusta asti koitti hakea alas, joka oli suuri yllätys. Luulin, että yli kuukauden treenailutauon jälkeen olisi ruuna unohtanut oppimansa koulujutut, mutta ei. Päinvastoin kaikki tuntui olevan vain parantuneet ja Läiskä olikin varmaan parempi kuin koskaan ravissa, sekä käynnissä. Laukkasta ei kuitenkaan voi sanoa samaa. Oma ulkoohjani löystyi kokoajan ja roikkuukin videolla, sekä parissa kuvassa järkyttävän näköisesti. Anteeksi siitä. Omien virheideni lisäksi Läiskän laukka ei tuntunut lähtevän pyörimään vaan herra tiputti sen kokoajan.

Enempää en jaksa selittää, joten lyhyesti ja ytimekkäästi: Läiskä oli aivan super heppa eilen!


 


 


10 kommenttia:

  1. Ihanan tasaisen näköinen ravi Läiskällä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on ihan harminaisen tasainen ravi, jossa on tosi helppo istua!:)

      Poista
  2. voooiii kun hieno läiskäpoitsu ♥ ihanan näköstä menoa :)

    VastaaPoista
  3. hieno hevonen kyl on. :) semmonen pikkuohje, että kun sul on ulko-ohja löysällä, ja yrität kääntää ympyrälle, heppa pääseeä ns. ulko-ohjasta läpi, eli ei välttämättä käännykkään ympyrälle. Hyvin ootte kyl kehittyny ja koko ajan selkeesti lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos neuvosta!:) En kyllä tiedä miksi ohjat roikkuivat nyt tuolla tavoin kun yleensä kestävät tuntumalla.

      Läiskä ja minä kiitämme!:)

      Poista
  4. vähänkö meette molemmat hyvin tauon jälkee ! :) Läiskä näyttää iha kouluhepalt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läiskä oli kyllä varsinainen kouluheppa eilen ja toki on muutenkin. Itseltäni tuntui kuitenkin olevan ratsastustaidot hukassa, mutta hyvä jos se ei ihan niin kauhealta näytä!:D

      Poista
    2. no ei kyllä näytä kauheelta, luulis ettei eil oo mitää taukoo ollukaa :)

      Poista