torstai 6. kesäkuuta 2013

Rakkaus on rikkautta

Nyt ois luvassa tämmöinen turha sekamelska postaus. Tosiaankaan kun mitään järkevää sanottavaa ei ole ja haluan blogia kuitenkin hereillä pitää niin tässä on lopputulossa.

Läiskä on saanut tällä viikolla jo kaksi vapaapäivää kuskin laiskuuden takia. Kuumat päivät kun mielummin vain löhöää ulkona ottamassa aurinkoa ja nauttien jäätelöä. Enkä kyllä edes usko, että herra olisi ollut innokas työskentelemään 35 asteen lämmössä. Joten annetaan tuo nyt minulle anteeksi. Muutenkin tämä viikko on  tarkoitus olla ratsastuksen osalta vähän rennompaa, sillä ensi viikolla alkaa Läiskän ratsutus.


Se mitä Läiskällä on ratsastettu on ollut vain rentoa maastoilua. Ollaan totuteltu kulkemaan kotirajojen ulkopuolella ilman hevoskavereita ja hyvin ollaan selvitty, vaikka välillä onkin rohkeutta koeteltu. Tänään uskaltauduttiin ensimmäistä kertaa ihmisten ilmoille ja vaikka sitä reittiä ollaankin monet kerrat ratsasteltu oli  siellä silti paljon kaikkea hurjaa. Taivaalla  lentäviä lintuja katseltiin puhkuen ja outoja hajujakin piti kummastella. Kaikesta huolimatta Läiskä toimi erittäin hienosti, eikä yrittänyt missään vaiheessa kääntyä kotiin. On myös mukava huomata kuinka ruuna nauttii myös kahdestaan maastoilusta. Pakko kai on kuitenkin myöntää, ettei me olla vieraammille reiteille ihan kahdestaan lähdetty vaan yleensä on ollut joku pyörällä mukana!

Aiemmin mainitsinkin tuolla, että Läiskää aletaan ratsuttamaan ja ensi viikolla se sitten alkaa. Maanantaisin ja keskiviikkoisin  tulee valmentaja ratsastamaan ruunalla ja katsotaan mitä siitä seuraa.

Tänään olin kuvailemassa hevosia. Tässä muutama tämänpäiväinen otos ja mielelläni luen mielipiteitänne kuvista!:)




8 kommenttia: