sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Lomalla viimeinki, voin ottaa iisimmin

Nyt on todistus kotona ja ansaittu kesäloma saa alkaa! On tätä odotettukin ja nyt kun se vihdoin alkaa alan jo miettimään, että kohta se on kuitenkin ohi. Ei en minä koko lomaa murehtimiseen meinaa käyttää vaan minulla on paljon suunnitelmia ja melkein kaikissa niissä ovat hevosetkin mukana. Nähtäväksi kuitenkin jää toteutuvatko ne koskaan..

Tiistaina lähdettiin Läiskän maastoilemaan pitkästä aikaa kahdestaan. Viime talvella kun iski pieni kammo  tuosta kahdestaan maastoilusta ikävien tapahtumien  vuoksi (jos jotakin sattuu  tilanne kiinnostamaan lisää löytyy täältä). Luulin jo, ettei minua ja Läiskää nähdä enää koskaan kahdestaan  pusikkoja rymyämässä. Onneksi kuitenkin päätin, että en vain voi pelätä loputtomiin ja lähdin tiistaina Läiskän kanssa maastoon. Reissu meni paremmmin kuin hyvin ja kammo hävisi kuin sormia napsauttamalla. Kaikki muu varmaankin selviää alla olevasta videosta, mutta jos jokin jäi epäselväksi niin älkää epäröikö kysyä. 



Keskiviikkona annoin Läiskälle vapaapäivän ja Torstaina menin tarhassa. Läiskä oli loistava ratsastaa. Se oli reipas, vaikka kuvaajan mielestä vauhtia olisi saanut olla lisää. Ekä se on, että olen tottunut  siihen, että Läiskä ei ole mikään kauhea pikajuna, joten minulle ruunan kanssa sana reipas tarkoittaa eri asiaa kuin muille.  Tehtävinä ei tehty mitään kummallista vaan laukkailtiin aidan  viertä, sekä taivuttelin ympyrällä.

Kuvaamassa minua oli Emmi, joten suuri kiitos hänelle alla olevista kuvista. Kuvissa ei ole minun mielestäni mitään vikaa, mutta tietenkin kun Emmi on tarkka kuvaaja, joten hänen mielestään yksi alla olevista kuvista olisi pitänyt jättää julkaisematta kuvausvirheiden vuoksi.. Anteeksi Emmi !:D




Perjantaina  myöskin ratsastelin tarhassa nyt oltiin kuitenkin jätetty satula matkasta ja  ratsastelin läppärillä ilman jalustimia eli yksinkertaisesti menin ilman satulaa. Äiti neuvoi minua ratsastamaan Läiskällä ja poika olikin tosi mukava sillä se oli herkkä ja reipas. Ensin laukkailin edestakaisin, jonka jälkeen aloin tekemään ympyröit, sekä kaseja. Äiti antoi minulle todella hyviä vinkkejä joilla sain Läiskän herkistymään ja kampeaminenkin hävisi kokonaan. Näistä kuvista kiitos kuuluu Tarulle!


Kuvia oli ties kuinka paljon, mutta jostain syystä tarkennus oli kiukutellut Tarulle, joten kuvat eivät olleet julkaisu kelpoisia.
Eilen oli niin tukahduttavan kuuma päivä, että päätin jättää ratsastukset illalle ja hyvä niin sillä kuudelta sää olikin jo ihan siedettävä ratsastukseen. Ratsastin ensin Läiskällä lyhyen maastolenkin ja mummoni, sekä äitini halusivat lähteä jalan mukaamme. Läiskän kanssa me kuitenkin ralliteltiin pitkän matkaa edellä muita ja lopulta tultiin vastaan kävelijöitä. Herra oli erittäin kiltti, sekä se kuuntelikin hyvin. Kokeilin myös tajuaako Läiskä raviväistöistä mitään ja kyllähän se tajusi. Saatiinkin muutamat tosi hyvät väistöt, vaikkei olla edes koskaan moisia kokeiltu. Hieno ruuna!♥

Kävin myös maastoilemassa samaisen lyhyen lenkin Mellin kanssa ja tamma oli aivan huippu! Hevonen oli meno haluistaan huolimatta hyvin kuulolla, sekä tamma tuntui olevan käytökseltään muutenkin syötävän suloinen. Tuntuu, että Melliäkin arvostaa vain kerta kerralta  enemmän sen verran hieno se on!

Nyt tämä tyttö lähtee maastoilemaan ja nauttimaan ihanasta kesäsäästä. Hyvää lomaa kaikille joilla se on jo alkanut!♥

4 kommenttia:

  1. Aww:3 Aivan ihana blogi, ihastuin heti ulkoasuun ja muutenkin tekstit kivoja!En tajua miks en oo ennen löytänyt tätä blogii!:)
    Seuraavaa postausta odotellessa!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tämä oli oikea päivän piristys!:)

      Poista
  2. Hei onko sulla oikea kypärä kamera vai kiinnititkö sen siihen? Voitko ottaa kuvan, haluan nähdä?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kypäräkamera on käytössä! ja voin aivan hyvin napata tuosta patentista kuvan ja liittää johonkin tulevaan postaukseen!:)

      Poista