tiistai 24. syyskuuta 2013

Kysymyspostaus!

Onko jokin asia jäänyt vaivaamaan, muttei ole tullut kysyttyä sitä?  Kaivertaako mielessäsi kysymys minua tai hevosia kohtaan?  Nyt on hyvä hetki kirjoittaa kysymyksiä koskien minua ja hevostelua. Tietenkin muihin aiheisiinkin liittyen saa niitä laitella. Liian yksityiskohtaisiin kysymyksiin jätän sitten vastaamatta. Nyt siis vain kysymyksiä laittelemaan, jotta saataisiin mahdollisimman kattava postaus aikaiseksi!:)
 

4 kommenttia:

  1. Vicky vai Melli?
    Lempihevonen Läiskän jälkeen?
    Korkein hyppäämäsi este?
    Lempikouluratsastusliike/harjoitus?
    Onko Läiskä reipas esteillä?
    Maastovarmin hevonen, jolla olet ratsastanut?
    Kissa vai koira?
    Onko teillä muita eläimii ku hevosia?
    Paras kaveri?


    kysyn viel myöhemmi lisää :D

    VastaaPoista
  2. millaine talli ja tallipiha/ympäristö teillä on? onko talli omassa pihassanne? 1 asia jonka muuttaisit läiskässä? millainen oli ensimmäinen ratsastuksesi läiskällä? onko teillä tarkoituksena kisata joskus? voitko tehdä joskus my day videon? :)

    VastaaPoista
  3. Teetkö itse bannerisi? Parhaat youtube-editoijat(heppavideot)? Onko oman hevosen pitäminen vaikeaa? Lempibändi/artisti?Lempi blogit? Oletko joissain blogeissa "haamulukijana"?Miksi alotit bloggaamisen? Onko kavereillasi blogeja? Oletko järjestelmällinen ihminen? onko huoneesi useimmiten siisti? Tiukat vai löysät vaatteet? Robin vai tuuli? Oudoin tapasi? Tossa nyt jotain :DD

    VastaaPoista
  4. Kuvaile tyyliäsi muutamalla sanalla?
    Mitä kaikkea muuta olet harrastanut?
    Millaisia kavereita sinulla on?
    Ootko hyvä koulussa?
    Miltä tuntuu kun omassa pihassa on talli, ja voisitko kuvitella ettei sitä olisi ja kävisit toisella tallilla? Miten se eroaisi tämänhetkisestä ratsastusharrastuksesta?
    Minkä harrastuksen haluaisit aloittaa?
    Minkä harrastuksen olisit alottanut JOS et olisi ratsastanut?
    :)

    VastaaPoista