keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Blogin historian ensimmäinen videopostaus

Nyt on vihdoin se lupaamani videopostaus täällä. Kuvattiin Tarun kanssa viime viikon  tiistaina meidän ratsastuksista kooste/videopostaus. Alussa ihan harjoitus mielessä kuvailtiin, mutta päädyttiin sitten julkaisemaan se tänne teillekkin nähtäväksi. Tuo pahuksen video ei kuitenkaan halunnut latautua mitenkään helposti, joten tässä nyt hiukan kesti. Niin sitä kuitenkin sanotaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
 
Mitä sitten noihin meidän puheisiin tulee. Tuntui hetkittäin, että jopa huudan sille kameralle, mutta silti tuo kuulostaa hetkittäin pelkältä kuiskailulta. Ensi kerralla täytyy sitten vain uskaltautua huutamaan kameralle vieläkin kovempaa. Enempiä selittelemättä, tuossa tuo nyt on ja kuulumis postausta tulossa lähipäivinä. Kommenttia olisi myös mukava saada!:)



6 kommenttia:

  1. tää oli kiva videopostaus! & hyvin meette Läiskän kanssa maastossa :)

    VastaaPoista
  2. todellakin tykkäsin! jotenkin kivasti kuvattu etenkin nuo hoitokohdat ja muutenkin tosi onnistunut video, näitä lisssäää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, hyvä! Näitä olisi kyllä tarkoitus tehdä jatkossakin!;)

      Poista
  3. Ihan vinkkinä jatkoa varten. Muuten tää oli oikein kiva ja vaihtelua, mutta oli todella häiritsevää olla kokoajan sormi volyymipainikkeella. Videota editoidessa säädä musiikin ja puheen äänenvoimakkuudet samalle tasolle, korvat menee kuolioon kun musiikki alkaa jos ei tajua hiljentää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritinkin säätää noita meidän puheita kovemmalle, mutta se ei oikein onnistunut. Musiikkia en edes tajunnut ruveta säätämään, mutta ensi kerralla laitan äänet samalle tasolle. Kiitos vinkeistä!:)

      Poista