maanantai 29. heinäkuuta 2013

Pikainen kuvapostaus

Kuten otsikostakin huomaa nyt ei ajatus kulje. Reissu taitoi imeä energiani aivan kuiviin, voisin vain nukkua päivästä toiseen. Olen yrittänyt kirjoittaa tätä postaus jo moneen otteeseen, muttei se vain tunnu luonnistuvan. Päätimpä sitten tehdä tästä tälläisen oikein pelkistetyn kuvapostauksen ja  painua jo kohta unten maille.

Kerron kuitenkin nyt tähän alkuun hiukan eilisestä. Meillä oli vuorossa esteitä, mutta nyt hypättiin kentän sijaan isolla pellolla. Pellon päätyyn oli rakennuttu kolmen esteen rata, jota loikittiin ensin Läiskällä ja myöhemmin myös Vickyllä. Läiskä tuntui selkään hitaalle, mutta ruuna käytti silti hyvin itseään ja katsojien mukaan se oli näyttänyt energiselle. Saatiin myös muutamat aivan huippu pätkät, kun ruuna alkoikin myötäämään alas. Esteidenkin kanssa meni hyvin, vaikka välillä oltaisiinkin saatu tulla himpun reippaampaa. Itse olisin saanut kylläkin jättää peppua lähemmäksi satulan takakaarta ja Vickyn kanssa olisi ohjat saaneet olla lyhyemmät, mutta ensi kerralla täytyy sitten muistaa!;)
 
 



4 kommenttia:

  1. eiks esteistä ollu enempää kuvia vai eikö mulla näy ? :o mut muuten kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois niitä ollut muutama enemmän, mutta makasin niin pahasti kaulalla, etten niitä kehdannut tänne laittaa..:D Kiitos!

      Poista
  2. Kunnon jänisloikkakoikka Läiskällä tos hyppykuvas :D mut hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Läiskä olis vissiin halunnut hypätä vähän korkeempaa:D kiitti!:)

      Poista