keskiviikko 14. elokuuta 2013

Mitenkä asiat tulee muuttumaan?

Kuinka käy kun joudun mahduttamaan ystävät, koulun, hevoset ja vielä bloginkin rutiiniini? Niin. Sitä en itsekkään tiedä. Ykkös sijalle on tietenkin pakko asettaa koulu, jos haluan saada hyvän todistuksen käteen. Sen perusteella mitä kaikkea  minulle on kasi luokasta kerrottu, se tulee olemaan vaikea. Ei teitenkään ylitse pääsemätön, mutta töitä on tehtävä. 

Luonnollisesti kun päivään tulee kaikkea muutakin ohjelmaa, kuin hevoset niin aika Läiskän liikutukseenkin on ikävä kyllä rajallinen. Enää ei onnistu 6-7 kertaa viikossa liikutus, vaan on tyydyttävä vähempään. Toisaalta harmittaa aivan suunnattomasti. Kuinka mielelläni minä kaiken aikani kuluttaisinkaan tuon pienen hörökorvan kanssa olemiseen, mutta tämä nyt vain on näin. Hyvänä puolena tässä on se, että Läiskä tulee (toivottavasti) piristymään, kun liikutus tahti ei ole enää niin tiheä.  Olenkin suunnitellut, että ainakin tämän ensimmäisen jakson ajan liikuttelisin Läiskän noin neljä kertaa viikossa. Tarun kanssa ratsastellaan maanantaisin, perjantaina voisin mennä vaikkapa yksin ja viikonloppuna on sitten toivon mukaan muillakin tallilla kävijöillä aikaa. Eihän tämä tule olemaan mikään kiveen lyöty juttu, mutta tuolta näyttää ajatukseni viikon liikutteluista.


Kuinka koulu vaikuttaa blogiin?  Tämähän on se asia, joka koskee eniten teitä. Mitenkään suuresti ja mullistavasti se ei tule vaikuttamaan, mutta todennäköisesti juttua ei ilmesty aivan niin  usein kuin nyt. Kuviakaan tuskin tulen saamaan ratsastuksista niin usein kuin lomalla olen saanut. Yritetään kuitenkin Tarun kanssa maanantaisin napata toisistamme parit kuvat, vaikka se onkin hiukan hankalaa kun ratsastamme yhtäaikaa.

Ähh, tulipas tästä  jotenkin negatiivisen oloinen postaus. Toisaalta minusta on ihan, kiva kun koulut alkavat. Tulee ainakin vietettyä enemmän aikaa rakkaiden  ystävieni kanssa. Pienoinen toive minulla kuitenkin vielä olisi tähän loppuun. Laitelkaas erikoispostaus toiveita minulle niin kirjoittelen niitä nyt valmiiksi ja julkaisen niitä sitten, kun en muuten kerkeä kirjoittelemaan!
.

6 kommenttia:

  1. Ilmepostaus, kännykän tyhjennys tai mielipidepostaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideoista. Pitääpäs ruvetakkin kirjoittelemaan noita!;)

      Poista
  2. ihan oikeasti, meeetkö sä vasta kasille! vaikutat niiiin paljon kypsemmältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kyllä papereissa ainakin luki, että kasille ollaan menossa!;) kiitos :`)

      Poista
  3. Haastoin sut! :) Että teepä haastepostaus!

    VastaaPoista