lauantai 31. elokuuta 2013

Pieniin vikoihin on turha takertua

Tätä viikkoa on tullut vietettyä varsin rennoissa merkeissä ja hyvä niin. En usko, että näin väsyneenä olisikaan tuuppailuista tullut mitään. Semmoiseen turhanpäiväiseen höseltämiseen olisi vain kulunut aikaa. Ollaankin nyt viihdytty tuolla maaston puolella. Julle on ratsastanut muutaman kerran Vickyllä ja kovasti on tykästynyt tuohon meidän pikkuiseen pullaan.


Keskiviikkona ajauduttiin hyppimään pellolla. Jos niitä muutamaa esteen ylitystä voi edes hyppimiseksi kutsua. Yliteltiin vuorotellen pellolla olevaa kahden esteen sarjaa ja minun sekä Läiskän hypyt menivät suurimmaksi osaksi semmoiseksi ninja loikiksi, että ei mitään rajaa.  Saatiin me onneksi yksi onnistunut sarja, joka näkyykin tuossa videolla. Läiskä malttoi kokoajan kuunnella, vaikka muut kiihdyttivätkin jo edellä. Epäilin kyllä alussa, että lähdettäisiin kuin ohjus muiden perään, mutta Läiskä yllätti positiivisesti. Muutenkin ruuna käyttäytyi varsin hienosti muutamia pikkuseikkoja lukuunottamatta, mutta niihin nyt on  turha takertua.

Aika sempaan postaukseen, kun uskaltauduin lisäämään videolta kaapatun kuvan. Heti tuli anonyymilta kommentti koskien sukellustani ja ajattelinkin nyt hiukan sanoa istunnastani muutaman sanan: En ota millään tavalla pahalla, jos minulle ilmoitetaan istunta virheistäni. Jokaisellahan on virheensä ja minulla on omani, joita yritän kaikin tavoin parantaa. Olisi kuitenkin mukava, jos virheitä huomaa niin sen lisäksi, että kirjoittaa vain:"kiva sukellus" voisi vähän valaista myös kuinka niitä voin parantaa. Tiedän, että videossa hyppy ei ole minun osaltani mikään tyylipuhdas, mutta hevonen näyttää silti nauttivan. En usko, että minusta ja Läiskästä koskaan tuleekaan pari, joka näyttää loistavalta hypätessä, mutta onnellisilta kylläkin.


Pakko tähän loppuun sanoa, että anteeksi Elina ja anonyymi. Onnistuin jotenkin poistamaan kommentttinne, enkä löydä niitä enää mistään.

4 kommenttia:

  1. Hihi, hauskalta näytti teidän meno :D
    Eikä teidän hypyt huonolta näytä, eikä hevonen sun sukeltamisesta kärsi. Reeniä reeniä, kyllä kaikki vielä onnistuu! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos! Tosiaankin ei tässä muu auta kun vain harjoitella lisää. Kyllä sitä vielä joku päivä onnistutaan!:)

      Poista
  2. Samaa mieltä edellisen kanssa, anna anojen huudella ja jatka samaan malliin :) Hyvältä näyttää teidän meno, ja siinähän se kehittyy kun enemmän hyppelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja ei tässä auta muu kuin harjoitella enemmän!:)

      Poista