maanantai 31. joulukuuta 2012

2013 tavoitteita ja pohdintaa vuodesta 2012

Tämä postaus kertoo minun ja Läiskän vuodesta 2012..

 2012  Maaliskuussa näin ensimmäisen kerran unelmieni hevosen, vaikkei se silloin niin unelmalliselta näyttänytkään. Noin kuukausi sen jälkeen tuo sama hevonen matkusti meille, yli kuudentunnin ajomatkan se matkasi, tietämättä minne joutuisi.
  Se pelkäsi meitä, se pelkäsi lähes kaikkea ympärillä olevaa. Läiskän silmät pyörivät päässä  ja se tuhisi hermostuneesti, meidän mennessä traileriin. Voin vain arvailla, mitä sillä silloin liikkui päässä.


 Alkukankeuksien jälkeen alkoi kuitenkin nousu ylöspäin, vaikkakin välillä otettiin takapakkia on taipaleemme ollut lähes kokoajan nousulinjalla. Olemme selvinneet tilanteista yhdessä ja molemmille mieluisilla tavalla (yleensä), meillä ei ole koskaan ollut kiire mihinkään, vaan olemme kehittyneet ilman minkäänlaista ajallista tavotetta, sillä vain niin voimme kehittyä "oikeaoppisesti". Hutikointi, ei auta saavuttamaan oikeanlaista lopputulosta nopeammin, vaikkakin välillä se saattaisi tuntua oikealta. Sillä me molemmat tarvitsemme aikaa ja se pitäisikin muistaa joka hetki.

 Sitten kun pitäisi miettiä mitä olemme saavuttaneet.. Molemmat olemme saavuttaneet paljon ja voittaneet itsemme monta monituista kertaa. Eikä kaikkia saavutuksia vain voin kirjoittaa ylös sillä, niitä on niin paljon. Niin sanottu lottovoitto, joka on helpottanut meidän yhteistyötä on luottamus, se ei ole vielä lähelläkään 100%, mutta aika suuri kuitenkin. Tietenkin myös kenttätyöskentelyssä on tullut paljon parannusta ja maastossa voimme ratsastella kaikessa rauhassa pitkin ohjin, ilman minkään laista pelkoa. Molemmat olemme myös rohkaistuneet paljon.


2013 on niin sanottu mysteeri minun ja Läiskän kohdalla. Ei ole oikeastaan minkälaisia suurempia tavoitteita..

-Tietenkin toivoin meidän yhteistyömme parantuvan ja että kenttätyöskentely alkaisi parantua (kukapa ei sitä toivoisi?:D). 
-Luottamuksen lisääntyminen on ikuinen tavote.
-Olisi myös kiva päästä uittamaan Läiskää kesän myötä.
- Esteillä toivoisin oman esteistuntani parantuvan ja olisi kiva joskus ylittää Läiskän kanssa 60cn este(ei välttämättä vielä vuonna 2013). Tiedän se ei kuulosta korkealla, mutta on siinä meille tavoitetta ja kun Läiskän jalat, eivät ole täysin puhtaat haluan noihin "korkeampiin" siirtyä vasta sitten kun 40cm onnistuu hyvin.
- Läiskä ulkaltaisi mennä traileriin

---

 Käytiin muuten maastoilemassa eilen, mutta siitä en viitti mitään erillistä postausta kirjottaa, kun oli vaan semmosta humputtelua.

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa jokaiselle kaksi- ja nelijalkaiselle hyvää  ja onnellista uuttavuotta!♥

♥:llä Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti