torstai 6. joulukuuta 2012

Maastoilua ja maapuomien ylittelyä

Nyt ovat tänne Pohjois-Savon suunnallekkin pakkaset yltäneet  ja niiden takia on jouduttu parit ratsastukset jättää välistä. Perjantaina tai Lauantaina kovan tuulen takia ei voinut edes nousta hevosen selkään ja arvatkaa vain kuinka otti päähän, sillä juuri nyt minulla on kauhea ratsastus into!

Sunnuntaina onneksi kuitenkin pääsi ratsastamaan;

Lumisissa merkeissä mentiin maastoilemaan, sillä maatapeittää nyt n. 10sentin lumikerros ja pitkän tauon jälkeen Vickykin oli mukana. Viken jalat ovat nimittäin olleet tosi huonossa kunnossa ja hyvä, että tamma on edes kävellyt eteenpäin, mutta nyt talven tullessa on ontuminen loppunut.
  Kun hepat oli kunnossa mentiin maastoon ja Läiskä puhkui intoa ja ravaili kokoajan Vickyn viereen ja yritti kiilata ohi. Minä epätoivoisesti yritin pysyä tamman takana, mutta ei siitä mitään tullut. Äitini sitten toteisi, että  voinhan minä Läiskän kanssa johtaa joukkoa ja minä siinä "että ei Läiskä uskalla onhan se nähty, että se on niin arka" ja niimpä se poika näytti minulle, että hän hän on kunnon kova jätkä eikä mikään nynny.            
 Mentiin sitten koko maastolenkki edellä ja harjoiteltiin väistöjä toiseen  suuntaan Läiskä väistää jo melkein, kuin koulu polle.


 Eilen sitten oli luvassa Tarun kanssa ratsastusta ja mentiin kentällä. Kentän toiselle sivulle laitettiin neljä maapuomia, joiden yli menoa harjoiteltiin Läiskän kanssa, kun poikahan hyppii ne kuin mikäkin olento. Alussa puomit onnistuivat tosi hyvin ja poika meni niiden yli tosi nätisti, mutta lopussa kasaantui sitä pöllöilyenergiaa ja sitten alettiin hyppiä niiden yli, kuin jokainen puomi olisi erillinen este.


Nyt minusta ei ainakaan ennen maanantaita kuulu mitään, sillä huomenna matka kohti  Helsinkiä ja messariin!
+ huomenna on luvassa hevos kaupoissa käyntiä, joten katsotaan mitä tarttuu mukaan.. :D
++ hyvää itsenäisyys päivää kaikille!♥

♥:llä Jenna

2 kommenttia:

  1. Löysin juuri tämän blogin ja vaikuttaa todella lupaavalta. Aivan ihana banneri ja kauniin hevosen omistat. :) Rupean seurailemaan.

    Käy kurkkaamassa toki meidänkin blogia jos kiinnostusta piisaa !
    www.lasikavios.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä, sekä Läiskä kiitämme.
      Käyn myös kurkkaamassa blogisi!:)

      Poista