lauantai 15. joulukuuta 2012

Pukki,pukki ja kaahotus

Olihan se arvattavissa, lähes 2kuukautta, toiminut kuin unelma, joten joskus on kai pakko näyttää ne huonoimmat puolensa. Ei niitä olisi kuitenkaan sillon tarvinnut näyttää, kun olen edellisenäpäivänä olen ollut kipeänä ja lähden ratsastamaan kollareilla.

 Minulla oli jo pieni aavistus tulevasta kun hain Läiskän tarhasta ja varustin sen, se säikkyi kaikkea. Ihan oikeasti kaikkea.  Satulaa nostaessa selkään se väisti sivuun ja kavioita katsoessa se veti kokoajan säikähdyksen omaisesti jalkansa pois. En tiedä, onko tähän syynä se, että serkkuni oli minua kuvaamassa ja Ääpy päätti nyt häntä alkaa pelkäämään, vai vaikuttiko kova tuuli ja sankka lumipyry vaiko molemmat. Se taitaa jäädä arvoitukseksi.

 Kentällä kipusin pojan selkään ja siinä vaiheessa oltiin jo laukkaamassa avoinaista porttia kohti (portti on yleensä kiinni, mutta nyt narut olivat jääneet jumiin lumikinosten alle). Sain Läiskän kuitenkin nopeasti hallintaani, mutta silti se kulki pää taivaissa ja teki ihmeeellisiä sivuhyppyjä, kunnes se alkoi..

Pahoittelen kuvien laatua, oli jo niiin, pimeää, ettei saanut mitään hyvälaatuisia kuvia.:/




Poika teki kaksi pukki ja lähtipukkikiitolaukkaa kohti kentän aitaa, käänsin pojan juuri ennen aitaa, sillä se nähtävästi oli loikkaamassa aidan yli tai juoksemassa läpi, kääntämisestä kuitenkin vaikeaa teki se, että poika  piti päätään jalkojen välissä ja teki pikku pukkeja toisensa jälkeen. Sain Ääpyn hallintaani ja vähän ajan päästä sama toistui uudelleen. Läiskä joka ei ikinä ole tehnyt mitään tuollaista, teki sen nyt. Suurin syy tähän kaikkeen taitaa  saattaa olla, se että pojalla on ollut reilun viikon ratsastustauko (koeviikot♥).





Lopuksi sain mentyä rauhallista ravia,sekä käyntiä kentän ympäri ja päätin, että tämä taisi olla tässä. Tallilla tunnustelin pojan jumejen varalta, mutta ei vaikuttanut, selkä,lavat, eikä jalat olevan kipeät. Jos huominen valmennus onnistuisi paremmin..?






















 Tein myös äsken pikaisen vídeon osaksi tylsyyden ja osaksi halusin muistella hyviä hetkiä jotka ovat olleet viimeisen 2kk aikana. Lyhyessä ajassa koottu video, josta saa antaa palautetta ja  kertokaas jatkanko joku päivä tuota videota pidemmäksi? :)

 kattokaa HD:na!


♥:llä Jenna

2 kommenttia: