torstai 27. joulukuuta 2012

Peltorallittelua kuvien kera!

Ensinnäkin suuret kiitokset kaikista kuvista Emmille!


Hauska päivä takana, vaikkakin lopussa meinasi alkaa heppa vähän porsastella ja itsekkin alkoi väsähtää..



 Kymmenen aikoihin alkoi puhelin soida ja Tarun nimihän se ruudussa näkyi. Oltiin sovittu aiemmin, että mentäisiin tänään vuorotellen ratsastamaan ja kuvattaisiin toisiamme, mutta Emmin ehdotus kuitenkin muutti suunnitelmat, nimittäin hän lupasi tulla kuvaamaan meitä. Silloin oli päätös jo selvä missä ratsastettaisiin ja mitä tehtäisiin, pellolla tietenkin!

 Heppojen laiton jälkeen siirryttiin pellolle lämmitelemään hevosia. Luulin Läiskän alussa olevan laiska, mutta suoralle päästäessä tiesin, että tänään ei laiskuudesta ollut tietoakaan.


 Muutamien laukka suorien jälkeen juoksikin jo Vicky  aidoista läpi. Tiedettiinhän me, ettei se aidoissa kokoaikaa  pysyisi, mutta miksi sen jo nyt piti tulla meidän luokse. Ongelmaahan ei olisi, ellei Vicky kokoajan komentelisi muita, tammalla kun vain on pahatapa käyttäää takajalkojaan..
 Siinä sitten katsottiin Tarun kanssa toisiimme ja huokaistiin syvään, se oli varma tästä kerrasta ei tulisi onnistunutta, kun pitäisi keskittyä väistelemään Vickyä..



 ..Tamma kuitenkin muutaman laukka pätkän jälkeen väsähti ja siirtyi Emmin viereen katsomaan sivusta meidän laukkailuja.Saatiin sittenkin Tarun kanssa viettää onnistuneita laukka pätkiä jolloin voi vain antaa hevosen tykittää ja antaa omien ajatusten lentää.


Aina kun ääpy oli eka niin piti ottaa tuommosia kunnon "harppomis" askelia, ettei  Melli vaan sais kiinni.. :D

 Mentiin sitten lopuksi kentälle ja tarkoituksena oli hypätä, mutta koko kentälle meneminen oli virhe. Läiskä oli nimittäin jo puhki laukkaamisesta ja sen energia oli  täysi  nolla. Kentällä heti ensimmäisenä poika pysähtyi ja jäi vain jumimaan, kunnes Taru meni Mellillä edelle ja ohjasin pojan heidän perään.
 Olo oli kuin aloittelijalla, vaikka sellainen taidoiltani olenkin, tuntui silti tyhmältä etten saanut hevosta liikkumaan kunnolla. Lopuksi vain päätin, että nyt ravaan tuota pääty ympyrää hetken niin, että hevonen todella ravaa. Niin minä, sitten teinkin ja  mentiin hetki onnistuneesti ympyrällä, jonka jälkeen menin puomit ja  kentällä olo oli siinä. Loppujen lopuksi olin kuitenkin tosi tyytyväinen, että sain hevosen edes kulkemaan kentällä.



Huomenna ajattelin irtojuoksuttaa/hypyttää heppoja ja katsoo sitten jos laittais vaikka kameran yksinään kuvaamaan, niin saisi tännekkin edes vähän materiaalia!:)

♥:llä Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti