perjantai 22. helmikuuta 2013

Rauhallista maastoilua ja juoksemista

 Keskiviikkona kävin Läiskällä maastoilemassa. Eräs Heidi ratsasti Vickyllä seuranani ja Melli jäi tarhaan huutamaan. Maastolenkki meni hyvin ja Vicky oli puhdas etusistaan kovallakin!  Laukata ei vielä uskalla ainakaan kovalla, sillä emme halua, että kaviot menevät taas huonoon kuntoon.

 Koko maastolenkin Läiskä oli mukavan pirteä ja selvästikkin se olisi halunnut päästätellä jossain välissä, mutta kaikesta energiasta huolimatta pysyi helposti käsissä ja kuunteli ohjeita. Hieno poika!


 Tänään sitten juoksutin Läiskää kentällä ja tehtiin myös  johtajuusharjoituksia. Kaikista selvittiin tosi hyvin ja tänään kiinnitin erityisesti huomiota kuinka pojan liikkeet on vertyneet kesästä! Ei näytä enää tuo jalkojenkaan ojentelu niin tönköltä kuin vielä kesällä, tai no ei poika edes "nostanut" jalkojaan vaan laahusti niillä..



HD


Tämän postauksen panostus oli pyöreät nolla, mutta nyt nukuttaa ja tämä tyttö painuu jo kohta puoliin nukkumaan! Huomisista ratsasteluista yritän jaksaa kirjoitaa sitten vähän paremman postauksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti