maanantai 21. tammikuuta 2013

Rakennekuvat

 Tulin sitten kipeeks, joten nyt on aikaa toteuttaa se rakennekuva postaus. 

Verratkaapa 2012 ja 2013 talvella otettuja kuvia, onko sinusta Läiskässä tapahtunut minkään näköistä muuutosta?  (klikatkaa isoks)

Minusta muutos on kyllä tapahtunut ja itse asiassa aika paljonkin. Nykyään omistan hevosen joka ei ole pelkkää luuta ja nahkaa vaan sillä on myös massaa ja lihaksia!

  Poika on kyllä levinnyt joka suunnasta, myös tuo maha on tupannut kasvamaan, mutta ei minusta Läiskä mitenkään lihava ole(?), pitäähän sillä olla edes vähän tuollaista "mammanpullapoika" mahaa ja ei Läiskä ole ainoastaan mahasta kasvanut. Jalat ovat paksuuntuneet, pää on kasvanut ja näin suomeksi sanottuna perse ei ole enää mikään liuska vaan se alkaa muistuttaa enemmän pyöreää!

  Tuo jalkojen vahvistuminen on kyllä aika iso plussa, sillä ennen katsoin ihan kauhulla kun Läiskän jalat taipuivat mitä hirvittävimpiin asentoihin ja välillä jopa pelkäsin jalkojen katkeavan! Se oli hirveä tunne ja silloin vieroksuinkin Läiskän hypyttämistä, etteivät jalat kärsisi liikaa.

 Läiskän kuntokin on parantunut ihan huimasti, ennen sen kanssa ei voinut ottaa kuin pikku pätkän laukkaa ja se oli aivan hiestä märkä ja nuutunut. Kentälläkään ei voinut tehdä miltein mitään, ettei heppa olisi ollut hikinen.  Nykyisin en enää saa herraa melkein mitenkään hikoamaan tai puuskuttamaan.
 
Verratkaapa vielä noita  kahta alla olevaa kuvaa toisiinsa, kyllä minun mielestäni tuo yllä oleva on paljon komeampi!;)


©Heidi     Talvi 2012
♥:llä Jenna

6 kommenttia:

  1. On kyllä muutosta havaittavissa! Ite kiinnitin ekana huomiota kaulan lihaksiin, niitä on tullut lisää :) hieno heppa sulla on!

    VastaaPoista
  2. Muutosta on tapahtunut esim. kaulan lihaksissa todella paljon. Mutta täytyy myös vähän ikävemmin huomauttaa että pienesti on kyllä mahaakin tullut lisää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. .. Joo onhan tuota mahaakin tullut. Nyt sit pitää ottaa tavotteeks yrittää ees vähän pienentää sitä!:D

      Poista