keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Sateen jälkeen paistaa aurinko

  Anteeksi postauksen huonolaatuiset kuvat ja video!

 Tänään minusta tuntui, että omistin aivan eri hevosen kuin eilein. Läiskä oli tosi kiltti ja hyvän tuulinen. Kentälle mentäessä poika ihan puhkui intoa, vaikka yleensä se ei ole sinnekkään valmis menemään. Nyt kuitenkin jouduin, jopa hidastamaan herran tahtia.

 Alussa Teimme Ääpyn kanssa erinlaisia temppuja ja tottelevaisuusuusharjoituksia, joista poika ilmiselvästi tykkäsi ja kun sai lopussa vielä leipääkin niin oli  sitten niin tyytyväisen näköinen.

 Alku touhuilujen jälkeen otin juoksutusraipan. Pyysin poikaa ravaamaan hitaasti ja alkulämmittelyjen jälkeen pyysin koventamaan vauhtia nopeimpaan askellajiin asti. Läiskä näytti hetkittäin ihan lentävän, sen askeleet näyttivät niin kauniilta, että välillä piti vain jäädä katsomaan paikalleen, mutta kivointa hevosta katsoessa oli huomata kuinka se nautti.

Ensimmäistä kertaa poika irtojuoksi yksin kentällä, eikä pelosta ollut tietoakaan. Alussa pelkäsin, että jos Ääpy juoksee aidoista kavereidensa luokse, mutta mielummin se näytti juoksevan kuin karkaavaan, hieno ruuna!








HD


♥:llä Jenna

3 kommenttia:

  1. Maailman hienoin pikku hevonen! Halauksia! -Heidi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, vaikkei enää pieni olekkaan ja sinneppäin haleja myös!♥

      Poista
  2. Maailman hienoin pikku hevonen! Halauksia! -Heidi-

    VastaaPoista