lauantai 5. tammikuuta 2013

Vauhtia ja intoa [kuvapostaus]

 Kiitos ihanan liikkatunnin ja minun  kipeiden hartioiden, jouduttiin eilen sivuuttamaan ratsastus ja tyydyttiin juoksuttamaan hepat. Näin sai Vickykin liikuntaa ja pakko sanoa että taisi tamma siitä nauttiakkin!

 Heti kentälle mennessä oli Läiskä jo maassa piehtaroimassa pärskimisen kera, se selvästikkin oli aivan onnessaan. Niin olivat myös tammatkin, pieni sana "liikettä" sai kaikki ravaamaan ja pieni raipan hipaisu maahan sai kaikki jo laukkaamaan. Mellikin teki intopukkeja mikä on todella harvinaista.
 Auttakaaan armias kun esteet tulivat mukaan kuvioihin, saatiin nähdä mitä ihmeellisempiä hyppyjä Mellin ja Läiskän osuudelta(tulihan niitä hyviäkin!).

Antaa kuvien ja videoiden kertoa kuitenkin loppu (huomatkaa ilmavara):












---

Tänään sitten  maastoiltiin, Melli oli irti ja minä menin Läiskällä, sekä äiti Vickyllä alkumatkan. Mentiin rauhallisesti ja vähän laukkailtiin ja ravailtiin. Puolessa välissä tehtiin Vaihto ja Vicky tuntui ihan tosi leveällä ja reippaalle. Käytiin laukkailemassa yhdellä suoralla ja Vickyn laukka oli tosi helppoa istuttavaa ja just sellasta unelmallista, kun taas äitillä oli ollut Läiskän kanssa pieniä ongelmia.. Poika oli kuulemma vetänyt kunnon rodeosarjoja, mutta muuten oli ollut ihan kiltisti!:)



























♥:llä Jenna

6 kommenttia:

  1. hehee kivan kaukaa noi kaikki hyppäs tos videos ! :D mut hyvii kuvii & hieno video ::) !

    VastaaPoista
  2. oi vähän oli ihanan näköstä tossa videolla tuo Mellin ravi, ja muutenkin kivan pirteetä menoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, tosiaankin oli kiva kun oli hepat pirteitä, eikä mitään pystyyn kuolleita!:D

      Poista
  3. Ihania kuvia, hevosilla selkeesti hauskaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niin oli, se on itselleenkin ihanaa katsoa kun toiset oikeesti nauttii!:)

      Poista