sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Täydellinen päivä [kuvapostaus]

 Auringonpaisteessa suunnattiin aamulla tallille ja valmistauduttiin valmennukseen. Läiskä oli taas todella symppis tuulella ja sitä oli erittäin mukava hoitaa. 

 Alkulämmittelyt käytiin  ratsastamassa aitauksen viereen auratulla suoralla. Läiskä oli tosi kiva, pehmyt kädelle, innokas, mutta kuitenkin kuunteli ratsastajaa. Näillä fiiliksillä oli hyvä aloittaa valmennus.


 Tämä tunne vain parani valmennuksen myötä. Läiskä oli kertakaikkiaan parempi ratsastaa kuin koskaan. Se ei painanut ollenkaan kädelle, kuunteli ohjaa, sekä pohkeita. Poika oli yksin kertaisesti aivan mahtava ratsastaa. Olin kuulemma koko valmennuksen ollut sen näköinen, ettei sokeakaan olisi voinut olla huomaamatta hyvää mieltäni.

 Alussa teimme ravi-käynti siirtymisiä. Läiskä porhalti eteenpäin korvat hörössä innosta tuhisten ja pärskien. Käynti ja ravi molemmat olivat mukavan reipasta. Enkä ole varma olenko koskaan nähnyt sen hevosen puhkuvan niin paljon energiaa ja iloa. Se tuntui tänään nauttivan ihan jokaisesta tehtävästä.

 Kun ravi- ja käyntitehtävät onnistuivat oli vuorossa laukannostoja. Läiskä suorastaan oikein ampaisi laukkaan luvan saadessaan. Laukka ei ollut kuitenkaan mitään kaahotusta. Nättiä ja mitä parasta istuttavaa. 


 Viimeisenä vielä haroiteltiin etuosakäännöksiä. Luulin, että hyvä oloni menisi pilalle sillä viimeksihän etuosakäännökset olivat menneet ihan prinkkalaan. Nyt kuitenkin Läiskä näytti kuinka hienosti  hänkin osaa ne tehdä ja  kappas pieni pohkeen painallus riitti. Poika teki käännökkset vaivatta.  Toiseen suuntaan oli hiukan vaikeuksia, mutta yritystä Läiskällä pelissä oli ja se riitti minulle. Ei hevonenkaan voi kaikkea osata yritys on vain se tärkein. 


Saatiin Läiskän  kanssa varmaan enemmän kehuja kuin kaikilta kerroilta yhteensä, mutta kyllä pakko sanoa, että poika oli ne kehut kyllä ansainnutkin. Hieno se oli ja on ei siitä mihinkään pääse. 

Käytiin äidin kanssa myös liikuttamassa Vicky. Tammakin oli mitä ihanimmalla päällä, sekin hevonen on kyllä muuttunut paljon parempaan entisestä tai sitten olen vain itse alkanut Vickyä arvostamaan:


Läiskän irrottelut tarhassa



Vicky: "joo rapsuta.  Just,just siitä" 
 Ilallalla  vielä Emmi tuli meille ja oleiltiin hevosten kanssa. Läiskä oli silloinkin  kunnon symppis ja istuskelinkin pitkät ajat vain pojan selässä, sitä silitellen. Huippu poika ei voi muuta sanoa!♥


Toivottavasti teitä ei haitannut, että tässä postauskessa oli näin paljon kuvia. Minkäs sille voi kun on vain liikaa kuvia, joita tänne teille haluaa laittaa. Nyt on kyllä pakko toivottaa jokaiselle erittäin hyvää alkavaa viikkoa. Toivottavasti ensi viikkokin lähtisi samoilla fiiliksillä käyntiin!:)

2 kommenttia:

  1. mua ei haittaa yhtään, että kuvia on paljon, koska tässäki oli taas superihania kuvia ja ne on hyvälaatusia ! :) Läiskä ja Vicky on söpöjä + sä ja Läiskä sovitte oikeasti hyvin yhteen ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voii kiitos!<3 Hyvä jos ei haittaa, että näitä kuvia on joskus hiukan enemmän!:)

      Poista