perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kaatosateessa kenttäilyä

Tää on niitä päiviä kun ois vaan pitänyt jäädä kotiin, eikä lähteä tallille ratsastamaan Läiskällä.. No ei en minä noin voi sanoa, sain ainakin ratsastuksen kannalta haasteikkaan päivän.

 Kun hain Läiskän tarhasta paistoi aurinko täydeltä taivaalta joten päätin tänään kuvaamani teille vähän ratsastus materiaalia. Poikaa laittaessa kuntoon muuttui auringon paiste tihku sateeksi. Enhän minä sokerista ole ja ajattelin, että ei pikku sade kuvaamistakaan haittaa, joten kentällä laittelin kameran kuvaamaan ja kipusin herran selkään.


Sade yltyi kokoajan, mutta kerran kun selkään oli  kivuttu niin sateen takiahan en alas tulisi. Ratsastelin Läiskällä käynnissä tehden ympyröitä ja poikaa taivutellen. Tehtiin myös muutamia pysähdys harjoituksia. Läiskä ei oikein tehnyt mitään väärin, mutta oli silti jotenkin harminaisen lattea fiilis. Raviin päästyä tämä fiilis pysyi edelleen samana. Läiskä vain jölkötteli eteenpäin paljoankaan minua kuuntelematta. Kyllähän se minua kuunteli kun sille muistutti, että hei et sinä aivan yksin ole.

 Heti ensimmäisessä laukannostossa Poika yritti ryöstää kotiin  ja lähti pukkilaukkaa kohti porttia. Sain Läiskän käännettyä ja laukkailut jatkui. Laukka ei tuntunut missään välissä oikein lähtevän pyörimään. Se  oli oikeaa tahmimista ja pukittelua. Muutaman kerran olikin tosi lähellä etten lentänyt kaulan yli maahan herran vedellessä pukkisarjojaan.  Läiskä ei kuitenkaan näyttänyt kärsivältä korvat hörössä niitä showta veteli, joten ei mikään paikka ainakaan jumissa ole ja muutenkin olen poikaa tunnustellut monena päivänä nytten jumejen varalta.


Lopuksi vielä laukatessa Läiskä laittoi päänsä alas, jolloin siihen menetti hallintansa hetkellisesti.Kuitenkin aina kun pään sai nostettua ylös niin herra taas kuunteli ohjeita.

 Ratsastuksen lopetettua  en kerennyt katsoa painaako satula Läiskää sillä halusin viedä sen mahdollisimman nopeasti sateesta pois. Tänään kuitenkin ratsastamaan lähtiessä katson erään Heidin kanssa, että onko satula epäsopiva. En kuitenkaan usko sen vielä olevan epäsopiva, mutta katsotaan.


  Mutta arvatkaapa vain oliko kamerani kuvannut teille videota. No ei ollut. Kameran avatessani muistikortilla näytti olevan vain muutaman minuutin pätkä alkukäynneistä.   No ei se minua niin kauheasti haitannnut, sillä ratsastus näytti varmaan aika kauhealta.

2 kommenttia:

  1. Todella kivan oloinen blogi ja ihana ulkoasu! :)

    fannymaija.blogspot.com <- saa käydä katsomassa ja liittymässä :)

    VastaaPoista